bio LOGISCHE THEE

 

 

Net als alle andere producten in onze winkel heeft onze thee een mooi verhaal en goede herkomst.

 

Onze theeën zijn biologisch, voor ons heel logisch dus. Eigenlijk is het de omgekeerde wereld dat er een keurmerk van goede afkomst moet zijn. Wij vinden dat het andersom zou moeten zijn. Is er sprake van toevoegingen, te grote belasting voor natuur, mens&dier en bijvoorbeeld kinderarbeid, dan zou juist dát vermeld moeten worden! 

 

Wij willen achter onze producten staan. Daarom hebben we gekozen voor een leverancier die zorgt voor een goed product maar ook voor de juiste arbeidsomstandigheden, minimale belasting voor de natuur en geen toevoegingen.

 

Thee drinken terwijl jij je favoriete muziek luistert. Hoe fijn is dat!? En met onze thee drink je zelfs muziek. Alle theeën zijn verbonden door de naam met muziek. Van Chuck Berry tot Back to Black van Amy Winehouse en AC/DC :).

 

Onze thee is verpakt in papieren blokzakjes die geen licht doorlaten, zodat de thee langer van goede kwaliteit blijft. We hebben veeelal verpakt in 50 en 100grams zakjes. Goed voor resp. 20-25 en 40-50 koppen heerlijke thee! Sommige theeën zijn zeer volumineus en dat maakt dat er minder gram in de verpakking zit.