"Een glimlach kost niets, maar is onbetaalbaar"

Over ons

Wij zijn Rok&Billie. Het is onze passie om het beste van vroeger en nu te delen met jou. Onze voorkeur hebben de jaren '50, '60 en '70. En wat is mooier om deze voorkeur te combineren met hedendaagse beauty's en stijlen? Wat vind je mooi? Wat past bij je? 

 

Puurheid en duurzaam omgaan met alles om ons heen. We waarderen mens, dier en omgeving om hun eigenheid. We gaan voor mooie producten met een eerlijk verhaal. Goede beloning en waardering voor de makers, zo min mogelijk toevoegingen en bij voorkeur natuurlijke materialen. 

 

Het is voor ons een kunst om de tijdloosheid van mooie dingen te verweven met een eigen stijl en duurzame leefwijze.


Audio

Authentiek geluid verpakt in een waar meubelstuk. Dat is voor ons vintage audio.

We hebben verschillende merken en soorten.

 

- Platenspelers (met of zonder ingebouwde versterker)

- Receivers

- Versterkers

- Cassettedecks

- Luidsprekers

- New old stock pick-upnaalden

- etc. 

 

Voor inkoop van uw vintage audio kunt u ons bellen of mailen. We komen binnen een straal van 10 kilometer vrijblijvend op locatie voor een waardebepaling. Locaties verder dan 10 km in overleg.

 

Ook voor reparatie van uw vintage audio apparatuur kunt u bij Rok&Billie terecht. Gedeeltelijke of volledige revisie in overleg.

 

 

Zoekt u een bepaald type platenspeler, versterker of dat tapedeck dat u vroeger had? U kunt bij ons een zoekopdracht achterlaten. We gaan dan vrijblijvend voor u op zoek. Mochten we vinden wat u zoekt dan verzorgen wij in overleg de aankoop en logistiek. 

Kleding&Schoenen

Kleding moet voor ons lekker voelen, er mooi uitzien en een eerlijk verhaal hebben. We hebben gekozen voor merken die dít en meer hebben! Onze merken geven je een knipoog naar het verleden, met het comfort van nu.

 

* Tante Betsy

* CissiochSelma

* Froy&Dind

* 4FunkyFlavours

* Risskio

* Rok&Billie (eigen label)

* Occure

 

Daarnaast hebben wij dubbel en DWARS gekozen voor het schoenenmerk DWRS. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Een leuk, origineel, stoer en een tikkie eigenwijze stijl. Past perfect bij de kleding die in onze winkel hangt

Accessoires

Sieraden die in de winkel liggen en hangen worden voor 90% handgemaakt. Ons streven hierbij regionale herkomst en gebruik van duurzame materialen.  

 

De sieraden zijn passend bij de kledingmerken die wij mogen voeren. Van top tot teen dus "in Rok&Bella-stijl" :).