Beste bezoeker, 

 

Ontzettend leuk dat je onze (web)winkel hebt bezocht. We zijn benieuwd naar jouw ervaring en vinden het leuk wanneer je hier een bericht achterlaat.

 

Groet, 

Rok&Billie

Commentaren: 7
 • #7

  Daniella Venema (zaterdag, 17 oktober 2020 20:53)

  Een feestje om hier te shoppen. Vrolijke kleding en super leuke eigenaren. Die uitgebreid de tijd nemen voor goed advies en een praatje. Ik shop hier graag!

 • #6

  Marscha Mulder (zaterdag, 17 oktober 2020 13:04)

  Zo 'n leuke, mooie gezellige retro winkel. Beheerd door lieve mensen die erg klantvriendelijk zijn. Ook hebben ze een hele goede service en natuurlijk niet te vergeten een ontzettende mooie collectie aan uiteenlopende artikelen.

 • #5

  renske (vrijdag, 16 oktober 2020)

  wat een mooie winkel en zo lief en eerlijk geholpen!! was een heerlijke middag met koffie mooie kleding en mooie mensen!! ik kom zeker terug ... niet wekelijks hoor ;) tot snel!! #favorietewinkel

 • #4

  Monique (vrijdag, 16 oktober 2020 15:44)

  Nog nooit in de fysieke winkel geweest vanwege niet in de buurt, maar al meerdere keren gekocht via de webshop. Jolanda is altijd bereid om mee te denken als je een vraag hebt. De pakketjes worden heel mooi ingepakt met een leuke verrassing erbij! Ik ben fan!

 • #3

  Kim (vrijdag, 16 oktober 2020 10:44)

  Geweldige aanwinst voor deze omgeving. Er zijn te weinig van dit soort leuke, gezellige winkeltjes waar je fantastische kleding kunt kopen zoals bij Rok&Billie. Gemoedelijke sfeer, kortom... Zeker het bezoeken waard!

 • #2

  Carola (vrijdag, 16 oktober 2020 09:35)

  Super leuke, gezellige en gastvrije winkel!! Ik zou zeggen gewoon naar toe gaan en het zelf gaan zien en ervaren!! ��

 • #1

  Rianne Podt (vrijdag, 16 oktober 2020 09:31)

  Super leuke winkel! Ik kom er vooral omdat ze leuke kleding van goede kwaliteit hebben waar niet iedereen in loopt Zelf maakt Jolanda leuke sieraden, ook op aanvraag. Laatst heeft ze oorbellen voor me gemaakt terwijl ik met een vriendin nog even verder ging shoppen. Top,erg gemoedelijke winkel.