Opgericht in 1956 en na een partnerschap aangegaan met mode-icoon Mary Quant, is Pamela Mann geëvolueerd tot één van de toonaangevende en grootste kousenspecialisten in het Verenigd Koninkrijk. Ze produceren een ​​breed scala aan hoogwaardige beenkledingproducten met behulp van de nieuwste geavanceerde technologie.

Alle laatste productiefasen - verfraaien, bedrukken en verpakken, vinden intern plaats op het hoofdkantoor in Leicestershire, samen met de teams voor ontwerp, verkoop, merchandising, techniek, logistiek en boekhouding, terwijl de productie plaatsvindt in Italië.

Het voortdurende succes is te danken aan voortdurende ontwikkeling en investeringen in de nieuwste technologie en het verleggen van de grenzen door voortdurend samen te werken met fabrieken om nieuwe stoffen, garens en technieken te kopen.

Dit stelt Pamela Mann in staat om de allerlaatste modetrends aan te bieden tegen scherpe prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Het leveren van innovatie, kwaliteit, waarde en service staat centraal bij alles wat ze doen en Pamela Mann streeft continu naar volledige klanttevredenheid.

© 2022 - 2024 Rok&Billie | sitemap | rss