Vrolijke kleuren en prints, vrouwelijke ontwerpen, een sportieve feel en een duurzame filosofie: dat is het Deense merk Danefae in een notendop.
Het merk werd opgericht door vier Deense jeugdvrienden die genoeg hadden van de standaard saaie regenkleding. Ze besloten “praktisch mooi te maken” en het grillige Scandinavische weer te omarmen met kleurrijke en functionele ontwerpen.
Sindsdien zijn de collecties groter en groter geworden, maar hun missie is nooit veranderd: kleurrijke, stijlvolle en tegelijkertijd praktische en comfortabele kleding maken van de allerhoogste kwaliteit.

Bij Danefae geloven ze in duurzaamheid: de kleding is gemaakt om lang mee te gaan.

Voor de productie werkt het merk alleen met fabrikanten die BSCI gecertificeerd zijn. De kleding draagt het OEKO-TEX®-label of Swan Ecolabel en een deel van de collectie wordt gefabriceerd in een GOTS gecertificeerde fabriek.

Het paradepaardje van Danefae is de softshell jas in allerlei kleuren en prints. Danefae combineert alle technische hoogstandjes van skikleding met een mooie vrouwelijke pasvorm. De jassen zijn winddicht, ademend, waterafstotend en stretch. In plaats van schadelijke PFOA coatings wordt gebruik gemaakt van een Eco Bionic finish.

© 2022 - 2024 Rok&Billie | sitemap | rss