Voor de start van 4funkyflavours werkten de oprichters allemaal in de muziek business. Michael en Jurgen als Dj’s. Astrid en Jurgen begonnen met Rare Records en gedurende meer dan 10 jaar was het een van de beste dance-vinylwinkels in de Benelux. Hanneke is begonnen als grafisch vormgever. Vanuit deze basis hebben ze verschillende andere initiatieven opgezet, waaronder een artiestenboekingsbureau.

4ff heeft geprobeerd mode net zo ruimdenkend te benaderen als dat ze actief waren in de muziek. Niet vasthouden aan stijlen of voorkeuren, maar constant proberen te verrassen en het beste resultaat te bereiken door verschillende combinaties. Net als het bouwen van een dj-set proberen ze ook het publiek te inspireren met alle beschikbare ingrediënten. Geen regels, geen grenzen, maar onze verbeelding.

4ff is begonnen als een baby- / kindermerk en hebben in januari 2010 (lente / zomer 2010) hun eerste collectie uitgebracht. Het daarop volgende seizoen al uitgebreid naar een collectie van kinderen tot 12 jaar. In januari 2014 presenteerden ze de eerste damescollectie en een jaar later is deze uitgebreidt met een herencollectie.

Het is een illusie te denken dat een bedrijf 100% duurzaam en ethisch verantwoord kan zijn. Wat de productie betreft, het doel is om duurzame producten te maken met een lange levensduur. Ook werkt 4ff steeds vaker met gecertificeerde stoffen. Een groot deel van de collectie is dus ook gecertificeerd. 

 

© 2022 - 2024 Rok&Billie | sitemap | rss